Schrijfwerk

In 2015 kwam dit boek uit. Het bevat twintig nieuwe sprookjes in de klassieke stijl. Het boek werd prachtig geïllustreerd door prijswinnend illustrator Martijn van der Linden en verscheen in een oplage van 4000 exemplaren.

HET BOEK

Sprookjesboek met twintig nieuwe sprookjes. Illustraties: Martijn van der Linden.
Uitgeverij Ploegsma 2015
(ISBN 978902167299-1)

Het boek is helaas uitverkocht, maar er is vast nog wel ergens een tweedehands exemplaar te verkrijgen.

Bekijk op de website van Bol.com het boek vanbinnen: inkijkje

Het luisterboek is sowieso nog te koop, bestel het in de winkel.

HET LUISTERBOEK

Acht sprookjes op twee cd’s, sfeervol voorgelezen door Loes Luca, geproduceerd door Tyn Smit, met intro-muziekjes van mijzelf. Prijs: €12,00 (inclusief verzendkosten)

Bestel het luisterboek door mij een mailtje te sturen. Vergeet niet je woonadres te vermelden! info@adgrooten.nl

Luister hieronder naar het sprookje van Pimpernelleke:

Uit recensies:

Klassieke sprookjes kent iedereen. Is het mogelijk om daar nog vernieuwend in te zijn? Schrijver Ad Grooten bewijst dat het kan, met twintig nieuwe, tijdloze sprookjes. (Marjolein Welling, Dagblad de Limburger)

De sprookjeskoningin is in alle opzichten een geslaagd sprookjesboek dat zijn plaats naast Grimm verdient. Eindelijk weer een voorleesboek dat vele generaties mee kan. (Susan Venings, Kinderboekenpraatjes.nl)

Ik vind De Sprookjeskoningin een juweeltje. Prachtige verhalen en mooie illustraties. Een boek voor jong en oud. (Anja Schüller) Grooten kan met gemak toegevoegd worden aan het rijtje Anderson en Grimm. Een echte aanrader! Pluspunten: fantasierijk, grappig, leerzaam, mooi vormgegeven. (Review van Ingrid op BOL.com)

Illustraties: Martijn van der Linden