Muziek

Samen met Ton Smulders en Wilbert van Duinhoven struin ik de kleinere theaters af met gevoelige theaterliedjes en vrolijke folkdeunen… Ook vertellen we humoristische persoonlijke verhalen.

Check onze website.

NU TE BOEKEN:

EEN IERSE AVOND MET MANNEN VAN NAAM
(Ook verkrijgbaar als Ierse middag)

Vanaf augustus of september 2024 in de theaters: we gaan deze keer helemaal op de Ierse tour! Daarvoor nemen we een extra Man van Naam mee: de fantastische fiddler (tevens multi-instrumentalist) Siard de Jong. Verwacht bekende Ierse krakers, melancholische ballades en razendsnelle Ierse deunen… Alles uiteraard gegoten in het typische Mannen van Naam-jasje.

Check de agenda voor alle data (en daar komt nog veel meer bij).

De nieuwe Man van Naam: Siard de Jong

Na de succesvolle theatertours VERDER, MORGEN, WAARGEBEURD (met Flairck-violiste Sylvia Houtzager) en MAN MAN MAN hebben we onlangs de vierjarige tournee van het programma DE DUIVELSBRUG afgesloten. Tenminste… er komt nog één optreden aan en wel op 25 mei in op een steenworp afstand van de Duivelsbrug in Breda, op de plek waar deze muziektheatervoorstelling over gaat.

Maar af en toe spelen we ook ons vrolijke ‘best of’-programma dat de titel MOOIE LIEDJES EN STERKE VERHALEN draagt.
Check de agenda voor alle data.

Meer info over de cd Verder, de cd/dvd Morgen is ver, de lp/cd Waargebeurd  en De Duivelsbrug (cd of lp) vind je in de winkel. De albums zijn te bestellen via winkel@mannenvannaam.nl

De MANNEN VAN NAAM zijn te boeken bij THEATER DEPT. Mail of bel met Kees Verdaasdonk:

06-27046409 / kees@musicdept.nl

Website: www.mannenvannaam.nl