X
X
Back to the top

Mannen van Naam

 Foto: Nol Havens

Samen met Ton Smulders en Wilbert van Duinhoven struin ik de kleinere theaters af met gevoelige theaterliedjes en vrolijke folkdeunen… Ook vertellen we humoristische persoonlijke verhalen. Na de succesvolle theatertours ‘Verder’, ‘Morgen is ver’, ‘Waargebeurd’ (met Flaick-violiste Sylvia Houtzager) en ‘MAN MAN MAN’ (dat we incidenteel blijven spelen) spelen we nu een programma met de titel DE DUIVELSBRUG. Een complete muziektheatervoorstelling, naar een oude Brabantse sage, onder regie van Dick Hauser. Check de agenda voor alle data.

De cd Verder, de cd/dvd Morgen is ver en de lp/cd Waargebeurd zijn te bestellen via winkel@mannenvannaam.nl of via mijn eigen webwinkel. De lp/cd DE DUIVELSBRUG verschijnt op 10 januari 2020.

Luister naar een fragment van Straks: 

Luister naar een fragment van Thuis Best:

Luister naar een fragment van Morgen is Ver:

Luister naar een fragment van De Reiziger:

Luister naar een fragment van Mijn Schaduw:

Luister naar een fragment van Twee Zielen:

Luister naar Oktoberkind, geschreven voor mijn dochter Floor:

Alle boekingen doen wij zelf. Bel of mail mij voor meer informatie.

Mannen van Naam spelen live ook af en toe liedjes van mijn soloalbum ‘Eilandskind’:

De autobiografische solo-cd ‘Eilandskind’ kwam uit in 2007. Liedjes die refereren aan mijn geboorte-eiland Curaçao. Ik werd daarbij bijgestaan door Gerard van Maasakkers, J.W. Roy, Henk Hofstede (Nits) en vele anderen.

De cd is te bestellen voor €12,50 (inclusief bestelkosten) door mij een mailtje te sturen. Ook is het album te vinden op iTunes en Spotify en gewoon in de platenzaak te koop; noem wel even het bestelnummer: PRCD200742.

Bekijk hieronder een filmpje van de CD-presentatie van ‘Eilandskind‘ en Mannen van Naam met ‘Arendsnest‘, een track van de cd ‘Eilandskind‘:

Copyright 2019 Ad Grooten / webdesign jjoH.nl