Foto: Nol Havens

Samen met Ton Smulders en Wilbert van Duinhoven struin ik de kleinere theaters af met gevoelige theaterliedjes en vrolijke folkdeunen… Ook vertellen we humoristische persoonlijke verhalen. Na de succesvolle theatertours ‘Verder’ en ‘Morgen is ver’ zijn we met Flaick-violiste Sylvia Houtzager in zee gegaan. Met haar hebben een mooie elpee gemaakt, genaamd ‘Waargebeurd’ en de gelijknamige tournee was een groot succes. Op dit moment bereiden we een programma voor met de titel ‘MAN MAN MAN’. Check de agenda voor alle data.

De cd/dvd Morgen is ver en de lp/cd Waargebeurd zijn te bestellen via winkel@mannenvannaam.nl of via mijn eigen webwinkel.

Ons eerste album Verder is helaas tijdelijk uitverkocht.

Luister naar een fragment van Straks: 

Luister naar een fragment van Thuis Best:

Luister naar een fragment van Morgen is Ver:

Luister naar een fragment van De Reiziger:

Luister naar een fragment van Mijn Schaduw:

Luister naar een fragment van Twee Zielen:

Luister naar Oktoberkind, geschreven voor mijn dochter Floor:

Alle boekingen doen wij zelf. Bel of mail mij voor meer informatie.

Mannen van Naam spelen live altijd een paar liedjes van mijn sololbum ‘Eilandskind’:

De autobiografische solo-cd ‘Eilandskind’ kwam uit in 2007. Liedjes die refereren aan mijn geboorte-eiland Curaçao. Ik werd daarbij bijgestaan door Gerard van Maasakkers, J.W. Roy, Henk Hofstede (Nits) en vele anderen.

De cd is te bestellen voor €12,50 (inclusief bestelkosten) door mij een mailtje te sturen. Ook is het album te vinden op iTunes en Spotify en gewoon in de platenzaak te koop; noem wel even het bestelnummer: PRCD200742.

Bekijk hieronder een filmpje van de CD-presentatie van ‘Eilandskind‘ en Mannen van Naam met ‘Arendsnest‘, een track van de cd ‘Eilandskind‘:

View video

Theatertrailer ‘De Kunst van het Lezen’ – Paul van Loon

View video

Mannen van Naam, preview ‘Morgen is ver’

View video

Mannen van Naam, trailer ‘Waargebeurd’