Muziek

Samen met Ton Smulders en Wilbert van Duinhoven struin ik de kleinere theaters af met gevoelige theaterliedjes en vrolijke folkdeunen… Ook vertellen we humoristische persoonlijke verhalen.

NU TE BOEKEN:

EEN IERSE AVOND MET MANNEN VAN NAAM
(Ook verkrijgbaar als Ierse middag)

Vanaf augustus of september 2024 in de theaters: we gaan deze keer helemaal op de Ierse tour! Daarvoor nemen we een extra Man van Naam mee: de fantastische fiddler (tevens multi-instrumentalist) Siard de Jong. Verwacht bekende Ierse krakers, melancholische ballades en razendsnelle Ierse deunen… Alles uiteraard gegoten in het typische Mannen van Naam-jasje.

Check de agenda voor alle data (en daar komt nog veel meer bij).

Na de succesvolle theatertours VERDER, MORGEN, WAARGEBEURD (met Flairck-violiste Sylvia Houtzager) en MAN MAN MAN touren we op dit moment nog met het programma DE DUIVELSBRUG: een complete muziektheatervoorstelling, naar een oude Brabantse sage, onder regie van Dick Hauser.
Ook spelen we soms een vrolijk ‘best of’-programma dat de titel MOOIE LIEDJES EN STERKE VERHALEN draagt.
Check de agenda voor alle data.

Meer info over de cd Verder, de cd/dvd Morgen is ver, de lp/cd Waargebeurd  en De Duivelsbrug (cd of lp) vind je in de winkel. De albums zijn te bestellen via winkel@mannenvannaam.nl

De MANNEN VAN NAAM zijn te boeken bij THEATER DEPT. Mail of bel met Kees Verdaasdonk:

06-27046409 / kees@musicdept.nl

Website: www.mannenvannaam.nl